Zo steun je OverKop Gent

Wat doet OverKop?

06/01/2020

Een hart voor jongeren en zin om ons financieel te steunen? OverKop Gent kan deze extra middelen goed gebruiken. Je kan ons op heel veel verschillende manieren steunen: organiseer een activiteit ten voordele van OverKop, doe een schenking, doe je webshopping via Trooper… of kom bij onze vrijwilligersploeg die zich inzet voor fondsenwerving.

 

Rechtstreekse storting

Bij rechtstreekse storting kan OverKop dit geld vrij spenderen, daar waar we nood aan hebben. Dit heeft als voordeel dat we dit ook goed met de jongeren kunnen afstemmen wat hun noden zijn. Helaas is er dan geen fiscaal attest mogelijk.

Rekeningnr. (algemeen): BE62 0689 0820 4761
BIC-code: GKCCBEBB
Vrije mededeling: naam * familienaam * organisatie
 

Trooper

Doe je regelmatig aankopen via webshopping. Dan kan je met 1 klik op de knop een steentje bijdragen aan OverKOp Gent. Het kost je geen cent, maar het levert ons wel een cent op ☺ 

Surf naar www.trooper.be en doe je online-aankoop zoals je gepland had. Steun ondertussen onze jongeren.

 

Warmste Week

Ieder jaar is OverKop Gent één van de organisaties die je kan steunen via ‘De Warmste Week’. Ga naar www.warmsteweek.be en registreer jouw activiteit ten voordele van OverKop Gent. 

 

De fondsenwervers

Een groep vrijwilligers die zich wil inzetten om fondsen te werven voor OverKop Gent door af en toe events te organiseren of gekke dingen te doen. Interesse? gent@overkop.be